duminică, 23 octombrie 2011

Manichiura de una singura!

1. Cea mai buna si mai indicata forma a unghiei nu este nici lunga, nici scurta, nici patrata si nici ovala ci "squovala", adica nici tocmai patrata nici tocmai ovala.

2. Pentru a te asigura ca unghiile tale au aceeasi lungime dupa pilire, compara-le intre ele.


3. Nu scutura sticluta cu oja, mai bine ruleaz-o intre palme. Astfel oja se va amesteca fara a face bule.

4. Inainte de a lacui unghiile curatate, inmoaie o bucatica de vata medicinala in dizolvant si da pe ele. Aceasta va indeparta orice exces de ulei ori sapun ce poate cauza exfolierea lacului.


5. Un super-truc pentru aplicarea lacului: tine pensula intre degetul mare si cel mijlociu, in timp ce degetul aratator se va odihni pe capac.

6. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, aplica straturi subtiri. Incepe cu un strat subtire de baza pentru manichiura sau daca nu ai, foloseste un simplu lac protector. Aplica acest strat astfel: o dunga pe mijloc, apoi una pe partea stanga si alta pe partea dreapta, intregind astfel suprafata. Dupa ce primul strat s-a uscat timp de vreo doua minute, repeta operatiunea folosind oja in culoarea aleasa, apoi aplica un strat protector.

7. Odata ce manichiura este completa, inmoaie un betisor de lemn in acetona si indeparteaza orice greseala; foloseste un betisor special creat pentru aceasta operatiune (betisor de portocal)

8. Urgenteaza procesul de uscare dand drumul unui ventilator. Tine-ti degetele la cel putin 15 centimetri distanta.

9. Daca trebuie sa iesi din casa inainte ca manichiura ta sa fie uscata, aplica ulei de cuticule peste lac. Acest lucru va impiedica lipirea prafului sau a oricaror fire de unghiile tale.

10. Daca unghiile sunt ingalbenite sau patate, aplica o picatura de lamaie sau ulei de lavanda si apoi foloseste o pila speciala pentru indepartarea petelor. Poti de asemenea indeparta petele cu pasta de dinti cu peroxid.

Sper k v-am fost de ajutor!astept comentarii!Va pup!!!

Un comentariu: